BRIT CARE hipoalergiczna formuła dla młodych psów ras dużych JAGNIĘCINA Z RYŻEM

Od 27,00 zł
HIPOALERGICZNA FORMUŁA Z JAGNIĘCINĄ I RYŻEM DLA MŁODYCH PSÓW (3 MIESIĄCE - 2 LATA) DUŻYCH RAS
BRIT CARE JUNIOR LARGE BREED LAMB & RICE
Chcesz aby Twój pies był zawsze radosny i pełny sił do zabawy? Starannie skompletowana karma z jagnięciną i ryżem dla dorosłych psów dużych ras to pełnowartościowy posiłek, który dostarczy Twojemu pupilowi niezbędnych witamin oraz mikroelementów i zapewni mu prawidłowy rozwój. Formuła jest w pełni hipoalergiczna, dzięki czemu nie powoduje nadwrażliwości i alergii pokarmowych. Składniki zostały dobrane tak, by chronić stawy oraz kości dużych psów i nie obciążać ich organizmów.
 
Jagnięcina jest wyjątkowo lekkostrawny i charakteryzuje się wysokim poziomem tłuszczów Omega3 i Omega6.
 
Ekstrakt z chrząstki i kwasy omega 3 zapewniają regenerację mięśni i przyczyniają się do świetnej kondycji fizycznej.
 
Probiotyki, inulina i witamina C wzmacniają odporność zwierzęcia i regulują pracę jelit.
 
Ostropest plamisty zapobiega stanom zapalnym, poprawia metabolizm i wpływa pozytywnie na regenerację wątroby. Zioła i owoce dostarczają niezbędnych witamin i minerałów.
 
Energia Metaboliczna 4000 kcal/kg Kwasy Tłuszczowe Omega 3: 0,39% Kwasy Tłuszczowe Omega 6: 1,55%

SKŁAD:

  • mączka mięsna jagnięca (42%)
  • ryż (36%)
  • tłuszcz z kurczaka (konserwowany tokoferolami)
  • suszone jabłka
  • olej z łososia (3%)
  • naturalne aromaty
  • drożdże browarniane
  • hydrolizat muszli skorupiaków (źródło glukozaminy, 320 mg/kg)
  • ekstrakt z chrząstki (źródło chondroityny, 190 mg/kg)
  • mannanooligosacharydy (180 mg/kg)
  • zioła i owoce (rozmaryn, goździki, owoce cytrusowe, kurkuma, 180 mg/kg)
  • fruktooligosacharydy (120 mg/kg)
  • Jukka Schidigera (120 mg/kg)
  • inulina (110 mg/kg)
  • ostropest plamisty (90 mg/kg)

SKŁADNIKI ODŻYWCZE:

  • białko surowe 28%
  • zawartość tłuszczu 14%
  • wilgotność 10%
  • popiół surowy 7,5%
  • włókno surowe 2,5%
  • wapń 1,7%
  • fosfor 1,3%
 
Slava Yurthev Copyright